EXCURSIÓ. Un matí a València amb 1r de BAT

El passat divendres 10 de febrer vaig fer una excursió a València amb el grup de 1r de BAT C, de l’assignatura d’Història del Món Contemporani. Va ser una sorpresa perquè van venir tots, els 17 alumnes. Vam anar a visitar dos llocs: l’exposició permanent “La ciutat viscuda” del Museu Valencià d’Etnologia, i l’exposició “Perduts en la ciutat” de l’IVAM. També, amb un grupet més reduït, vam poder veure un instant l’exposició temporal de la biblioteca de l’IVAM, que es titula “Testimonis de la ciutat“.

 

foto-grup-1r-bat-c-valencia-10-febrer-2017-red

    Excursió a VALÈNCIA, 10 de febrer de 2017, alumnes de l’IES Josep de Ribera, Xàtiva, 1r BAT C. DE PEU: Susana, Víctor, Laura, Sara, Jéssica, Ignacio, Marc, Anna, Penélope i Ruth. AGENOLLATS: Neus, Anna, Roderic (professor), Ana, Mar, Alexa, Saúl i Fran.

 

El tema de l’excursió era la ciutat, des de diversos punts de vista: el desenvolupament urbà durant la contemporaneïtat, els efectes sobre les persones, la nova cultura urbana, l’impacte sobre el medi ambient, les tensions polítiques, la visió des de l’art, els moviments reivindicatius, la ciutat hostil, la ciutat amable, etc. etc. Però més que res la cosa era passar un matí rebent estímuls agradables, i aprendre alguna cosa, passejar, respirar, somriure, i crec que ho vam aconseguir. 

Com a “treball” vaig demanar als alumnes que feren totes les fotos que volgueren, i que m’enviaren una, cadascú només una, per a fer una galeria d’imatges, però amb la condició que no apareguera cap cara reconeixible. Va ser divertit, algunes alumnes van aprofitar per a passar el matí fent posturetes.

Va ser un dia molt peripatètic.

Ací teniu les fotos dels alumnes (i també una meua):

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: