MÚSICA. “Lachrimae Caravaggio” de Jordi Savall (2007)

lachrimae caravaggio

Una alegria humil són les troballes inesperades. Fa dies que estic atrapat amb aquesta música que vaig trobar per casualitat i a la fi he volgut compartir-la. Es tracta del concert “Lachrimae Caravaggio” de Jordi Savall, de l’any 2007. El vídeo correspon a un concert d’aquesta obra interpretada per ell mateix i el grup Hespèrion XXI al Festival de Maguelone (al sud de Montpeller), l’any 2012. Aquest concert està dedicat a la memòria de Montserrat Figueras (1942-2011),  artista i esposa de Jordi Savall.

Algunes peces musicals són adaptacions d’obres antigues i d’altres del propi Savall. Es pot adquirir el CD en aquesta pàgina d’Alia Vox, així com consultar tot l’impressionant catàleg i més informació d’aquest compositor i intèrpret. 

Tot seguit, el concert. Si no podeu escoltar-lo sencer us recomane que almenys que sentiu la versió del Cant dels Ocells (1 h 16 min).

Més informació:

Article per ampliar informació: “Lachrimae Caravaggio. Impresionante trabajo de Jordi Savall“, al web Música Antigua, 16/08/2015 [consultat el 06/11/2015].

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: