CRISI. Vídeo: “Con la familia, la remontada es posible”

CRISI. Vídeo:

“Con la familia, la remontada es posible”

Familia_SimpsonTots ho sabem. Amb l’actual crisi i quasi cinc milions de persones apuntades en les llistes de l’atur no es pot entendre que no es bote foc a tot si no és perquè moltes persones tenen l’ajut (sempre insuficient i escàs, però ajut) de les seues famílies.

La Federació de Famílies Nombroses del País Basc (Hirukide) ha fet aquest vídeo de només quatre minuts sobre la importància d’aquest recolzament familiar. Sobre la supervivència en època de crisi també cal apuntar la importància de l’economia submergida i dels diners negres que no es declaren, però això és un altre tema.

Per a mi aquest vídeo és un poc massa sensibler i lacrimogen, i sobretot descontextualitzat del que és l’actual crisi (provocada per l’especulació financera). Però crec que és útil per a defendre la dignitat d’aquelles persones que estan passant-ho malament, dels aturats que no es rendeixen, i de les famílies que els recolzen, per reciprocitat i per estima, i perquè els humans som animals socials i solidaris, malgrat algunes bèsties neoliberals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: