SETEMBRE. “I want it all”

Un poc d'humor davant les faenes alienants...

Un poc d’humor davant les faenes alienants…

 

Comencem amb obvietats: una altra volta setembre, el mes de les tornades, de la frescor pel matí, de la llum amable i de la recuperació del color després de la inclemència solar de l’estiu. Un mes de nervis i d’incerteses, d’il·lusions i també penes. El mes on sembla que la vida comença de nou, ple de retrobades.

Historiata torna. Amb il·lusions i una certa pena perquè probablement tampoc aquest curs puga treballar de professor. Donat que treballe a l’ajuntament del meu poble hauré de suportar un any més als polítics pusil·lànimes i als funcionaris llepaculs, tots ells sindicats en un pacte d’incompetència i de frivolitats. Sobreviuré.

Historiata torna, malgrat tot, després d’un any de molta activitat, que sobretot em va servir per a ampliar els continguts del blog, i especialment per a estructurar-los en els temes dels diversos cursos. Enguany, en aquest curs 2013-2014, tinc la intenció de baixar la intensitat de treball (hi ha vida més enllà del blog), però així i tot vull ampliar determinats continguts, és a dir vull continuar donant la tabarra.

Com va dir Jack l’Esbudellador anem per parts:

  • Continuaré ampliant els enllaços a continguts en els temes ja penjats. És un treball que no es nota perquè és posar més informació en entrades ja penjades, però açò fa que els temes siguen cada volta més amplis i rics, i això sí que es nota.
  • Penjaré entrades amb articles, vídeos i documentals que considere rellevants per a l’estudi i la reflexió de les Ciències Socials. Amb la indicació de la font d’origen, evidentment.
  • També continuaré amb ressenyes dels llibres que he llegit i que m’agraden, i tal volta ho amplie amb ressenyes de pel·lícules i documentals.
  • De quan en quan penjaré algun material per a tractar d’explicar el món actual, és a dir sobre la crisi sistèmica que ens afecta, tant econòmica com política i social, i algunes alternatives per a eixir del pou. Cal pensar per a ser lliures i actuar. Per a defendre la dignitat.
  • Si puc i tinc temps penjaré els temes dels cursos que em falten: Història de l’Art i Geografia de 2n de Batxillerat. També m’agradaria penjar un temari per a això que hom anomena “Alternativa (a la religió)”.
  • Històries de bondat, de bon humor i també de bellesa, sempre la bellesa.
  • Qualsevol altre material que considere convenient.

Setembre comença i ho vull tot, tal com cantava Queen (“pedasso” de grup i de bitxo el Freddie Mercury). Serà un any ben divertit. Comencem!

 

One Response to SETEMBRE. “I want it all”

  1. Retroenllaç: SETEMBRE. Si tu m’encens, jo mai pararé | HISTORIATA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: