VÍDEO. “No recortes no”

VÍDEO. “No recortes no”

Amb motiu de la vaga del sector de l’educació del dia 9 de maig pose una preciositat de vídeo i de cançó, interpretada pels alumnes de primària del CEIP Vicente Ferrer Ramos de Vall-de-roures (Aragó). És un fragment del curtmetratge “Un corto recortado“.

Arguments per a fer vaga– Sobre la vaga: ja està tot dit i recontradit. Qui vulga arguments per a entendre la importància d’una vaga pot veure una sèrie d’entrades que vaig fer, fa un temps, en aquest enllaç o clicant sobre la imatge de la dreta.

– Una última nota que NO puc deixar passar: Vall-de-roures és un municipi aragonés de la comarca del Matarranya, en castellà es diu “Valderrobles”, i des d’avui, dia 9 de maig de 2013, segons han aprovat les Corts d’Aragó, amb els vots del PP i del PAR, es diu Vall-de-roures en un idioma que es diu lapao. Què és el lapao? doncs el català que es parla a la Franja de Ponent, a les terres aragoneses que toquen Catalunya. Això és un prova que cal reforçar l’educació per a evitar tenir polítics tan ignorants i sobretot tan malintencionats. Per cert, també han canviat el nom a l’aragonés: a partir d’ara es dirà lapapyp. Mira que són brutos i desgraciats!

(Més informació sobre el lapao i el lapapyp aquí).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: