BELLESA: “La màquina d’escriure”

BELLESA: “La màquina d’escriure”

Un poc de bellesa. Tal com expliquen al seu web, “Voces para la paz (Músicos solidarios)” és una associació d’ajuda humanitària independent i sense ànim de lucre, i està composta per més de 300 músics professionals i altres persones vinculades al món de la música. Tenen com a objectiu interpretar concerts per a solidaritzar-nos, recaudar fons i aconseguir recolzament per a realitzar projectes que auxilien i protegisquen els més necessitats. Per a “Voces para la Paz” música, amor i justícia són la mateixa cosa.

El 12 de juny de 2011 van fer un concert de música de pel·lícules per a recaptar diners per a construir la infrastructura que facilite l’accés a l’aigua a 8 aldees en Keita, a Níger, la qual beneficiarà a unes 5.000 persones. Us adjunte la interpretació molt divertida de la peça musical titulada “La màquina d’escriure”, de L. Anderson, de la pel·lícula “Lío en los grandes almacenes” (títol original: Who’s Minding the Store?; any 1963). Diversió i bellesa.

MÉS INFORMACIÓ

Enllaç a la botiga de “Voces para la paz”.

– Enllaç al fragment de la pel·lícula original on s’interpreta aquesta peça musical: Lío en los grandes almacenes, amb Jerry Lewis, un actor cómic amb el qual em descollonava quan era un xiquet (i reconec que ara també). Fitxa de la pel·lícula a filmaffinity.

Nota final:

Com deia més o menys Ramón Trecet, el locutor de “Diálogos 3”, el mític programa ja desaparegut de Ràdio 3: “Recordad que lo más importante que podéis hacer es buscar la belleza en este cochino mundo”. Doncs això.

– – –

One Response to BELLESA: “La màquina d’escriure”

  1. Retroenllaç: MES DE JUNY: Una hora contra la cultura de la violència i de la guerra « HISTORIATA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: